Basecamp is het restaurant en horecahart van de Lichtfabriek in Haarlem. Prachtig gelegen in het monumentale gebouw genaamd ‘Krachtstroom’ zorgen Wesley en zijn team ervoor dat iedere bezoeker zich welkom voelt. Binnen vind je nog de industriele look en de atmosfeer van vroeger. Buiten is er een groot terras dat vol in het zonnetje ligt. Basecamp is zowel in Haarlem, als Utrecht de ontmoetingsplek waar je werkt, ontspant en je thuis voelt.

Elke dag serveert Basecamp een uitgebreide, culinaire en gezonde lunch. Ook voor een kop koffie van topkwaliteit en wat lekkers ben je hier in goede handen. Het restaurant is dankzij de relaxte sfeer en ruimtelijke opzet een uitstekende plek om te werken. Het werkcafé boven het restaurant biedt de ideale gelegenheid om een kop koffie te drinken met een klant of relatie. Hier vind je de rust die je nodig hebt voor een goed overleg, met de gezelligheid van het restaurant dichtbij.

Lunchen bij Basecamp

Een lunch bij Basecamp is altijd gemaakt van verse producten van topkwaliteit. Het menu is afwisselend, inclusief voldoende vegetarische en veganistische opties. Het aanbod bestaat uit een variatie aan biologisch brood, verschillende soorten beleg en huisgemaakte spreads, een yoghurtbar met toppings, een uitgebreide saladebar, verse soepen, vruchtensappen en vers fruit. Daarnaast is er een keuze aan wisselende specials als luxe belegde broodjes, smoothies, warme gerechten, healthy bowls en snacks. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een productieve en energieke dag.

De lunch wordt dagelijks in buffetvorm geserveerd tussen 11.30 uur en 13.30 uur.

Aandacht voor het eten, drinken en elkaar

Wesley van de Kuijlen is mede eigenaar van Basecamp: “Ik vind het belangrijk dat mensen zich hier welkom voelen en dat ze zich verzorgd voelen. We serveren geen standaard kop koffie uit een machine, maar koffie waar echt aandacht aan is besteed. En een lunch die niet alleen lekker is, maar ook gezond. We willen eten en drinken bieden waar je blij van wordt en een plek creëren waar je dat ‘samen’ gevoel hebt. Dat is het fundament van Basecamp.”

Catering bij vergaderingen en events in de Lichtfabriek

Wanneer je komt vergaderen of een evenement organiseert in de Lichtfabriek is het mogelijk de catering door Basecamp te laten verzorgen. Er zijn verschillende koffie- en cateringarrangementen beschikbaar, maar we gaan ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. De arrangementen van Basecamp bestaan altijd uit een gezond en royaal aanbod aan verse producten die met veel liefde worden bereid. Vegetarische en veganistische opties worden daarin altijd meegenomen.

Vraag naar ons culinaire kunnen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.