BASE GYM is het moderne fitnesscentrum van Campus Werkspoor. Het is gelegen in het souterrain aan de waterkant van gebouw 16A. BASE GYM is dé plek waar werk en sport samenkomen. Een sportieve plek voor een ‘nog’ gezondere werkomgeving.

BASE GYM beschikt over een breed scala aan moderne fitness apparatuur, kleed- en doucheruimtes. Sporten bij BASE GYM kan van 07.00 tot 20.00 van maandag tot en met vrijdag. Het reserveren van je GYM moment kan via de BASE GYM App.

Sportabonnementen

BASE GYM werkt op abonnementsbasis en wordt gefactureerd aan het bedrijf. Medewerkers hoeven hierdoor niet apart af te rekenen en de werkgever is vrij om dit te verrekenen met z’n medewerkers. Het sport abonnement kost € 10,00 per maand per werkplek. Zie een voorbeeld overeenkomst.

Sportieve banqueting

Heb je een vergadering of event, biedt dan ook een sportieve traktatie naast natuurlijk de hapjes en drankjes. Verhoog de focus en betrokkenheid en verminder de vermoeidheid van de deelnemers middels sportieve en actieve pauzes.  Bekijk onze sportieve banqueting map voor actieve bites!

 

BASE COMMUNITY zorgt voor kwaliteit binnen BASE GYM. Melanie Blanco en Joey Pouw zijn de twee drijvende gezichten achter deze community. Zij zullen zich richten op de bedrijven van Campus Werkspoor en haar werknemers. Zij bieden Small Group trainingssessies, Personal Training en andere (sport)coachingstrajecten. Beide hebben veel ervaring binnen de sport branche en zijn er op gebrand ieder te helpen met zijn/haar doelstelling!

Melanie neemt je mee op een rondleiding binnen BASE GYM: bekijk de rondleiding.

Wil je gebruik maken van BASE GYM/COMMUNITY? Neem direct contact op met Melanie en Joey via 06 47890109 (whatsappen kan ook).

Interesse?