Een eventlocatie die inspireert

Het monumentale pand van Campus Werkspoor kan het decor zijn voor je volgende evenement. De stijlvolle ruimtes, het open restaurant en de groene tuinen rondom zorgen voor een eventlocatie die sfeer en gezelligheid ademt. Van bedrijfsetentje tot workshops en congressen, voor elke gelegenheid hebben we de perfecte ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een festivalsfeer met foodtrucks op het plein voor het restaurant, een theater setting in de Red Room of een intieme opzet in één van de kleinere ruimtes. Alles is mogelijk en we denken graag met je mee.

Succesvolle events met een bijzondere ervaring

Bij Campus Werkspoor weten we wat nodig is om van een event een succes te maken. Wanneer je een evenement bij ons organiseert, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. Wij helpen je met de organisatie van het volledige event en adviseren over de locatie indeling, inrichting en technische faciliteiten. De catering van Basecamp zorgt ervoor dat iedereen op culinaire wenken wordt bediend. Het menu is daarbij flexibel en volledig naar wens in te richten. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Sportieve activiteit bij uw event? Dat kan via onze samenwerking met BaseCommunity. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Zie het aanbod.

Goede bereikbaarheid

Gelegen in het Werkspoorkwartier in Utrecht is Campus Werkspoor goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Ring Utrecht ligt op korte afstand en naar Station Zuilen loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is meer dan voldoende ruimte om te parkeren (betaald). Er is ook een aantal laadpalen beschikbaar.

Campus Werkspoor als eventlocatie

  • Sfeervolle eventlocatie met een verhaal
  • Geschikt voor evenementen tot 500 personen
  • Culinaire catering verzorgd door Basecamp
  • Advies en ondersteuning bij organisatie event

Daag ons uit