Het kantoor is de plaats waar een bedrijf zich ontwikkelt en groeit. Het is de plek waarvan je wilt dat werknemers zich op hun gemak en thuis voelen. Een geschikte ruimte vinden is daarom belangrijk. Bij Campus Werkspoor begrijpen we dat en voorzien we je hier volledig in. Het terrein heeft zo’n 12.000 m2 aan kantoor- en bedrijfsruimte in alle soorten en maten. Of je nou een middelgrote onderneming bent of een start-up met een klein team, in ons unieke pand is er voor iedereen een geschikte ruimte te vinden.

De geschiedenis en industriële look van het terrein geven karakter aan de kantoren van Campus Werkspoor. Tel daar de groene tuinen, goede faciliteiten en een uitmuntende lunch bij op en je hebt het kantoor van je dromen. Maar neem het niet alleen van ons aan, ontdek het ook vooral zelf. Neem gerust contact op voor een rondleiding.

Type kantoren

De kantoren van Campus Werkspoor variëren in grootte. De afsluitbare ruimtes worden standaard opgeleverd met water- en elektriciteitsaansluiting, centraal pandbeheer, ontvangstreceptie en gebruik van een aantal gemeenschappelijke ruimtes. Het hele interieur kun je vervolgens naar eigen wens inrichten. Het mag voor zich spreken dat er voor huurders speciale tarieven zijn voor het vergadercentrum en de horeca.

HoutWerk 1 & 2

Campus Werkspoor is in 2021 uitgebreid met Houtwerk 1. Op dit moment wordt gewerkt aan Houtwerk 2 waarvan de oplevering Q1-2024 gepland staat.
Zoals de naam al aangeeft is Houtwerk volledig opgebouwd uit hout. Benieuwd? Laat je  inspireren door HoutWerk .

Faciliteiten

Basecamp is het culinaire hart en restaurant van Campus Werkspoor. Hier komen dagelijks ruim 20 bedrijven samen om te genieten van een uitgebreide en gezonde lunch. Deze wordt met veel liefde gemaakt door eigenaar Wesley en zijn team. Als je een kantoorruimte bij ons huurt kun je voor een meerprijs ook gebruik maken van de lunch bij Basecamp.

Meer weten?

Een kantoor bij Campus Werkspoor? Op dit moment zijn we nagenoeg helemaal vol en is er heel beperkt ruimte beschikbaar.

Wil je meer weten of een rondleiding aanvragen? Neem hier contact met ons op. We denken graag met je mee.

Aanmelden wachtlijst of meer informatie?

  • DD slash MM slash JJJJ