Parkeer tarieven

Parkeren is het eerste half uur gratis en daarna € 1,00 per uur. Een dagkaart kost € 6,50 (te koop bij de receptie of verstrekt door het bedrijf dat wordt bezocht).

Laadpalen

Op beide parkeerterreinen zijn laadpalen beschikbaar. Uiteraard het verzoek de auto niet langer dan nodig aan een oplaadpaal te laten staan.

Hoe werkt het in- en uitrijden?

Inrijden

Voor de slagboom staat een kaartlezer. Houdt hiervoor een bankpas en de slagboom gaat open. Er wordt bij deze actie geen geld van de rekening afgeschreven.
Alleen als uw kenteken bekend is in het systeem (bijvoorbeeld van huurders), gaat de slagboom open als u deze nadert en is aanbieden van een pas niet nodig.

Uitrijden

Om uit te rijden biedt u als eerste weer uw bankpas aan bij de kaartlezer.

Scan vervolgens de QR code op de uitrijkaart. De slagboom zal open gaan en u kunt uitrijden.

Heeft u geen QR code, biedt dan nogmaals de bankpas aan. Bent u minder dan een half uur het terrein in gereden, dan zal de slagboom open gaan en worden er geen kosten in rekening gebracht. Anders wordt 1 euro per uur via de bank verrekend.

Als uw kenteken bekend is in het systeem (bijvoorbeeld van huurders), gaat de slagboom open als u deze nadert en is aanbieden van een pas niet nodig.

Algemene voorwaarden parkeren

Voor parkeren op het terrein van Campus Werkspoor zijn de algemene voorwaarden parkeren van toepassing. De actuele versie kunt u hier als PDF downloaden. Deze voorwaarden kunnen door de tijd heen wijzigen.

Parkeervragen?