Parkeer tarieven

Parkeren is het eerste half uur gratis en daarna € 1,00 per uur (€ 0,05 per 3 minuten). Een dagkaart kost € 6,05 (te koop bij de receptie of verstrekt door het bedrijf dat wordt bezocht). Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Laadpalen

Op beide parkeerterreinen zijn laadpalen beschikbaar. Uiteraard het verzoek de auto niet langer dan nodig aan een oplaadpaal te laten staan.

Hoe werkt het in- en uitrijden?

Inrijden

Voor de slagboom staat een gele zuil. Druk op de knop en de slagboom gaat open.

Als uw kenteken bekend is in het systeem (bijvoorbeeld van huurders of vooraf aangemelde gasten), dan gaat de slagboom open als u deze nadert en is indrukken van de knop niet nodig.

Uitrijden

Bij het uitrijden wordt het kenteken herkend en worden de gemaakte kosten getoond. Om te betalen biedt u een bankpas aan bij de kaartlezer of scant u de QR-code op de uitrijkaart. De slagboom gaat open en u kunt uitrijden.

Bent u minder dan een half uur het terrein op gereden, dan gaat de slagboom open en worden er geen kosten in rekening gebracht.

Als uw kenteken bekend is in het systeem (bijvoorbeeld van huurders of vooraf uitgenodigde gasten), dan gaat de slagboom open als u deze nadert en is het aanbieden van een pas of QR-code niet nodig.

Algemene voorwaarden

Voor parkeren op het terrein van Campus Werkspoor zijn de algemene voorwaarden parkeren van toepassing. De actuele versie kunt u hier als PDF downloaden. Deze voorwaarden kunnen door de tijd heen wijzigen.

Parkeervragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.