Een locatie die inspireert

Op zoek naar een locatie voor jouw trouwfeest in Utrecht? Zoek niet verder, want dit vind je bij het monumentale pand van Campus Werkspoor. Voor een goed feest is meer nodig dan een leuke en sfeervolle ruimte of feestzaal. Bij ons staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. De stijlvolle ruimtes, het open restaurant en de groene tuinen rondom zorgen voor een eventlocatie die sfeer en gezelligheid ademt. We hebben meerdere ruimtes beschikbaar. Alles is mogelijk en we denken graag met je mee. Zijn we nog iets vergeten? Neem dan contact met ons op, we staan open voor suggesties.

Succesvolle events met een bijzondere ervaring

Bij Campus Werkspoor weten we wat nodig is om van een event een succes te maken. Wanneer je een trouwfeest bij ons organiseert, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. Wij helpen je met de organisatie van het volledige trouwfeest en adviseren over de locatie indeling, inrichting en technische faciliteiten. De catering van Basecamp zorgt ervoor dat iedereen op culinaire wenken wordt bediend. Het menu is daarbij flexibel en volledig naar wens in te richten. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Goede bereikbaarheid

Gelegen in het Werkspoorkwartier in Utrecht is Campus Werkspoor goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Ring Utrecht ligt op korte afstand en naar Station Zuilen loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is meer dan voldoende ruimte om te parkeren (betaald). Er is ook een aantal laadpalen beschikbaar.

Campus Werkspoor als eventlocatie

  • Sfeervolle eventlocatie met een verhaal
  • Geschikt voor trouwfeesten tot 500 personen
  • Culinaire catering verzorgd door Basecamp
  • Advies en ondersteuning mogelijk bij organisatie trouwfeest

Daag ons uit