Vergaderen ook in Coronatijd

Onze vergaderruimtes zijn aangepast aan de Corona maatregelen. Het aantal zitplekken is aangepast naar de 1,5 meter regels. En ook:

•   In elke vergaderruimte is desinfectiemiddel aanwezig.
•   In elke ruimte staat een bordje met het protocol.
•   Tafels en stoelen zijn zo neergezet dat iedereen de 1,5 meter afstand kan houden.
•   De lunch wordt aangeboden in corona-proof lunchpakketten:
vegatarsich, vegan of het “ik eet wel vlees” lunchpakket.

Met zijn bijzondere ruimtes en centrale ligging is Campus Werkspoor de perfecte plek voor een vergadering, training, workshop of gesprek. Het monumentale pand huisvest vier sfeervolle meeting rooms die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Met hun unieke ontwerp en bijzondere opzet bieden de ruimtes een inspirerende omgeving, een omgeving die uitnodigt de creativiteit te laten stromen. Na een heerlijke lunch zorgt een wandeling langs het water of door de tuin ervoor dat je zo weer bent opgeladen.

Comfortabel vergaderen, ook in Coronatijd 

Elke meeting room is comfortabel ingericht en uitgerust met alle zaken die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Middelen als beamer, scherm en wifi zijn allemaal aanwezig en inbegrepen bij de prijs. Daarnaast beschikken de ruimtes over schrijfgerei, post-its en notitieblokken. Een flipboard is beschikbaar tegen een kleine vergoeding.

Ook de catering kunnen we voor je verzorgen. Basecamp, het restaurant en culinaire hart van de campus zorgt ervoor dat je niks tekort komt met verschillende koffie- en cateringarrangementen.

Klik hier voor onze banqueting map

Goede bereikbaarheid

Gelegen in het Werkspoorkwartier in Utrecht is Campus Werkspoor goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Ring Utrecht ligt op korte afstand en naar Station Zuilen loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is meer dan voldoende ruimte om te parkeren (betaald). Er is ook een aantal laadpalen beschikbaar.

Maak kennis met Campus Werkspoor

De ruimtes zijn te huur per dagdeel, dag of voor meerdere dagen. De Tree Room is in deze periode goed voor maximaal 5 (ipv 10) personen en de Yellow Room voor gezelschappen tot 5 (ipv 12) personen. De Lounge Room geeft ruimte aan maximaal 14 (ipv 26) en de Red Room is uitermate geschikt voor bijeenkomsten tot 20 (ipv 100) personen. Bekijk de ruimtes hieronder vooral zelf om te bepalen wat het beste bij je past. Heb je een speciaal verzoek? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Evenementen met een bijzondere ervaring

Ook met de Corona maatregelen zijn er event mogelijkheden. Campus Werkspoor heeft veel buitenterrein en een grote binnentuin. Zelfs met 1,5 meter tussenruimte kunnen wij het grootste buitenterras van Utrecht mogelijk maken. En denk eens aan een sportief event.
Met zoveel buitenruimte is veel mogelijk!

Een evenement organiseren? Bij Campus Werkspoor weten we ook wat nodig is om van een event een succes te maken. Wanneer je een evenement bij ons organiseert, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. We beschikken over prachtige binnen- en vooral ook buitenruimtes waar heel veel mogelijk is. Van fakkels tot vuurorgel, podia, tenten en veel meer … Lees meer over evenementen.

Catering

Het team van Basecamp verzorgt met alle plezier de catering tijdens jouw vergadering, training of evenement. Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk.

De lunch wordt aangeboden in corona-proof lunchpakketten, keuze uit:
vegetarisch, vegan en het “ik eet wel vlees” lunchpakket.

Basecamp biedt verschillende koffie- en cateringarrangementen maar gaat ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. Lees meer op de pagina van Basecamp en neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Vragen?