Met zijn bijzondere ruimtes en centrale ligging is Campus Werkspoor de perfecte plek voor een vergadering, training, workshop of gesprek. Het monumentale pand huisvest vier sfeervolle meeting rooms die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Met hun unieke ontwerp en bijzondere opzet bieden de ruimtes een inspirerende omgeving, een omgeving die uitnodigt de creativiteit te laten stromen. Na een heerlijke lunch zorgt een wandeling langs het water of door de tuin ervoor dat je zo weer bent opgeladen.

Comfortabel vergaderen

Elke meeting room is comfortabel ingericht en uitgerust met alle zaken die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Middelen als beamer, scherm en wifi zijn allemaal aanwezig en inbegrepen bij de prijs. Schrijfgerei, post-its en notitieblokken, evenals een flipboard zijn beschikbaar tegen een kleine vergoeding.

Ook de catering kunnen we voor je verzorgen. Basecamp, het restaurant en culinaire hart van de campus zorgt ervoor dat je niks tekort komt met verschillende koffie- en cateringarrangementen.

Klik hier voor onze banqueting map

Goede bereikbaarheid

Gelegen in het Werkspoorkwartier in Utrecht is Campus Werkspoor goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Ring Utrecht ligt op korte afstand en naar Station Zuilen loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is meer dan voldoende ruimte om te parkeren (betaald). Er is ook een aantal laadpalen beschikbaar.

Maak kennis met Campus Werkspoor

De ruimtes zijn te huur per dagdeel, dag of voor meerdere dagen. De Tree Room is goed voor groepen van maximaal 10 personen en de Yellow Room voor gezelschappen tot 12 personen. De Lounge Room geeft ruimte aan 18 personen op de lounge fauteuils of tot 26 personen aan lange tafels. De Red Room is uitermate geschikt voor bijeenkomsten tot 100 personen. Bekijk de ruimtes hieronder vooral zelf om te bepalen wat het beste bij je past. Heb je een speciaal verzoek? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Evenementen met een bijzondere ervaring

Een evenement organiseren? Bij Campus Werkspoor weten we ook wat nodig is om van een event een succes te maken. Wanneer je een evenement bij ons organiseert, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. We beschikken over prachtige binnen- en vooral ook buitenruimtes waar heel veel mogelijk is. Van fakkels tot vuurorgel, podia, tenten en veel meer … Lees meer over evenementen.

Catering

Het team van Basecamp verzorgt met alle plezier de catering tijdens jouw vergadering, training of evenement. Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk. De lunch kan in de vergaderruimtes geserveerd worden maar ook in buffetvorm in het restaurant. Dit buffet wordt dagelijks met veel liefde bereid en staat klaar van 11:30-13:30 uur.

Basecamp biedt verschillende koffie- en cateringarrangementen maar gaat ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. Lees meer op de pagina van Basecamp en neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Vragen?