Met zijn bijzondere ruimtes en centrale ligging is Campus Werkspoor de perfecte plek voor een bijeenkomst, vergadering, training of gesprek. Het monumentale pand en de groene buitenruimte huisvesten zeven ruimtes die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Met hun unieke ontwerp en bijzondere opzet bieden de ruimtes een inspirerende omgeving. Een omgeving die uitnodigt de creativiteit te laten stromen. Na een heerlijke lunch zorgt een wandeling langs het water of door de tuin ervoor dat je zo weer bent opgeladen.

Maak kennis met de ruimtes van Basecamp.

Elke ruimte is comfortabel ingericht en uitgerust met alle zaken die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Middelen als een beamer met scherm, flip-over en WiFi zijn allemaal aanwezig en inbegrepen bij de prijs.

De ruimtes zijn te huur per dagdeel, dag of voor meerdere dagen. De Tree- en Yellow Room zijn ruimtes voor groepen 12 personen. De Lounge Room geeft ruimte aan 26 personen op de lounge fauteuils. De Red Room is uitermate geschikt voor bijeenkomsten tot 80 personen en het The Base is de perfecte ruimte voor grote evenementen tot 350 personen. Bekijk de ruimtes hieronder en bepaal welke het beste past bij jouw bijeenkomst. Tenslotte hebben we nog de houten Tipi en de in de binnentuin gelegen Cabin. Beiden zijn bijzondere ruimtes met een hoog buitengevoel voor maximaal 8 personen. Heb je een speciaal verzoek of een vraag? Stuur dan een bericht. We denken graag met je mee!

Ook de food & beverage kunnen we voor je verzorgen. We zorgen dat je niks te kort komt met ons aanbod. Wil je toch liever iets anders? We bedenken graag een speciaal menu om jouw dag compleet te maken! 

 

 

Evenementen met een bijzondere ervaring

Een evenement organiseren? Bij Basecamp weten we wat nodig is om van een event een succes te maken. Wanneer je een evenement bij ons organiseert, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. We beschikken over prachtige binnen- en vooral ook buitenruimtes waar heel veel mogelijk is.

Van decoratie tot locatie, bij Basecamp nemen we al jouw zorgen weg!

Vragen?