Met zijn bijzondere ruimtes en centrale ligging is Campus Werkspoor de perfecte plek voor een bijeenkomst, vergadering, training of gesprek. Het monumentale pand en de groene buitenruimte huisvesten zeven ruimtes die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Met hun unieke ontwerp en bijzondere opzet bieden de ruimtes een inspirerende omgeving. Een omgeving die uitnodigt de creativiteit te laten stromen. Na een heerlijke lunch zorgt een wandeling langs het water of door de tuin ervoor dat je zo weer bent opgeladen.

Maak kennis met onze ruimtes

Elke ruimte is comfortabel ingericht en uitgerust met alle zaken die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Middelen als een beamer met scherm, flip-over en WiFi zijn allemaal aanwezig en inbegrepen bij de prijs.

Ook de catering kunnen we voor je verzorgen. Basecamp, het restaurant en culinaire hart van de campus, zorgt ervoor dat je niks tekort komt met verschillende koffie- en cateringarrangementen.

De ruimtes zijn te huur per dagdeel, dag of voor meerdere dagen. De Tree- en Yellow Room zijn ruimtes voor groepen 12 personen. De Lounge Room geeft ruimte aan 26 personen op de lounge fauteuils. De Red Room is uitermate geschikt voor bijeenkomsten tot 80 personen en het The Base is de perfecte ruimte voor grote evenementen tot 350 personen. Bekijk de ruimtes hieronder en bepaal welke het beste past bij jouw bijeenkomst. Tenslotte hebben we nog de houten Tipi en de in de binnentuin gelegen Cabin. Beiden zijn bijzondere ruimtes met een hoog buitengevoel voor maximaal 8 personen. Heb je een speciaal verzoek of een vraag? Stuur dan een bericht. we denken graag met je mee!

Lunchen bij Basecamp

Heb je een speciaal verzoek? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Klik hier voor onze banqueting map

Goede bereikbaarheid

Gelegen in het Werkspoorkwartier in Utrecht is Campus Werkspoor goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Ring Utrecht ligt op korte afstand en naar Station Zuilen loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is meer dan voldoende ruimte om te parkeren (betaald). Er is ook een aantal laadpalen beschikbaar.

 

Evenementen met een bijzondere ervaring

Een evenement organiseren? Bij Campus Werkspoor weten we ook wat nodig is om van een event een succes te maken. Wanneer je een evenement bij ons organiseert, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. We beschikken over prachtige binnen- en vooral ook buitenruimtes waar heel veel mogelijk is. Van fakkels tot vuurorgel, podia, tenten en veel meer … Lees meer over evenementen.

Catering

Het team van Basecamp verzorgt met alle plezier de catering tijdens jouw vergadering, training of evenement. Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk. De lunch kan in de vergaderruimtes geserveerd worden maar ook in buffetvorm in het restaurant. Dit buffet wordt dagelijks met veel liefde bereid en staat klaar van 11:30-13:30 uur.

Basecamp biedt verschillende koffie- en cateringarrangementen maar gaat ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. Lees meer op de pagina van Basecamp en neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Vragen?