Een locatie die inspireert

Op zoek naar een zaal in Utrecht? Zoek niet verder, want dit vind je bij het monumentale pand van Campus Werkspoor. Bij ons staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. De stijlvolle ruimtes, het open restaurant en de groene tuinen rondom zorgen voor een locatie die sfeer en gezelligheid ademt. We hebben verschillende ruimtes die af te huren zijn voor bruiloften, bedrijfsuitjes, vergaderingen, vrijgezellenfeesten, jubilea of promoties. Zijn we nog iets vergeten? Neem dan contact met ons op, we staan open voor suggesties en we denken graag met je mee!

Bezorg de bezoekers een bijzondere ervaring

Wanneer je een locatie huurt bij ons, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag.

Goede bereikbaarheid

Gelegen in het Werkspoorkwartier in Utrecht is Campus Werkspoor goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Ring Utrecht ligt op korte afstand en naar Station Zuilen loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is meer dan voldoende ruimte om te parkeren (betaald). Er is ook een aantal laadpalen beschikbaar.

Campus Werkspoor als locatie

  • Sfeervolle locatie met een verhaal
  • Geschikt voor feesten of evenementen tot 500 personen
  • Catering verzorgd door Basecamp
  • Goed bereikbaar

Daag ons uit